mangawow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar İnşallah Kimsenin Başına Gelmez Bu Olay Fakat Bilgi Edinmek İçin Yazıyorum.

Geçen Hafta Kaza Yaptık Arkadaşımla Arkadaşımın İlk Kazası Karşı Taraf İBB Hizmet Aracı Süren İBB Personeli ,
Polisi Çağırmadı Arkadaşım Mal Gibi Kendileri Tutanak Tuttular İnceledim Her Şeyi Karşı Taraf Doldurmış ve Bu Malda İmzalamış,
Aradan 5 Gün Geçti İletişime Geçti Karşı Taraf Hiç Kaza Yokmuş Gibi Davranıyor Banane VS ve Tutanak Onlarda ,
Yani Vermiyorlar Tutanağı Nereye Veriliyorsa İşte ,
Gidip Yolu İnceledim Oradan Dönmek Yasak Olan Yerden Dönüyor Kaza Oluyor Yani Suçlu %100 Karşı Taraf ,
Fakat Bunlar Tutanakta Orada Yol Var Diye Çizmiş Bide Çakallar ,
Şimdi Yarın Aracın Yetkili Servisine Götürmeyi Planlıyoruz.
Ne Yapmalıyız Polise Gitmeli miyiz , Birde Tutanağın Kopyası Bizde Var Fakat Bu Karşı Tarafa Sinirle Üzerinde Değişiklik Yapmış Kendi Karşı Taraf Olmayan Şeyleri Yaptığı İçin Yeni Fark Etti.

Bir Yardımcı Olun Şu Olayı Çözelim.
Hocam hiçbirşey yapmadan tutanak ile servise gitseydiniz servis ekspertiz incelemesi ister ve olay yerine bir ekip gidip kararı verirdi hiçbirşey yapmanıza gerek kalmazdı ayrıca devlet aracı(polis ambulans harici) ve ticari taksi ile olan kazalarda muhakkak polis çağrınız ekiplerin gelmesi için tek demeniz gereken kaza yaptık anlaşamıyoruz dediğinizde en yakın ekip gelecektir. Özellikle ticari taksi kazalarında sizden tutanak yerine para istiyorsa vermeyin üstelerse ya tutanak tutalım ya polis çağıralım deyin siyah plakalı resmi araçlarda ve belediye araçlarında ise dediğim gibi direk polis çağırın yoksa allem edip küllem edip haklı çıkarlar