hala uğraşıyorum. Nic.tr yle irtibaya geçiyorum ve inanılmaz yardımsevmezler ve suça göz yumuyorlar. Soru soruyorum ordan çıkıp tokat atmadıkları kalıyoru. Konuşma bitsin yüzüme kapatmak için uğraşıyorlar .
domain hakkında account_boxBerenMerhaba Nasıl yardımcı olabilirim? ben 1 aydır bir domaini takip ediyorum marka tescili aldım ve bir türlü boşa çıkmıyor biri belge kayıdını edemiyor fakat bir sistem üzerinden backorder yaptığını düşünüyorm account_boxBerenAlan adı nedir? ben sizinle irtibata geçtim ve 15 günde bir siliyoruz dediniz 23-01 saatleri arasnda 15 gecedir her gece giriyorum hala alamadım http://www.plastikambalaj.com.tr account_boxBerenBelirttiğiniz alan adına mevcut bir başvuru bulunmaktadır. Gizlilik nedeni ile başvuru sahibi ya da başvuru hakkında bilgi paylaşımı yapamıyoruz. Başvurudan itibaren 15 gün belge yükleme süresi vardır. Belge yüklenmediğinde sistem başvuruyu otomatik olarak iptal eder. Sisteme el ile müdahale edemiyoruz bu sebeple de takipte kalmanız gerekmektedir. ben 15 gecedir zaten bakıyorum Beren Hanım hani her gece giriyorum uykusuz gecelerim olacak 🙂 account_boxBerenHer gün sorabilirsiniz. Size yardımcı olabileceğim başka bir konu var mıdır? ben acaba sürekli aynı isimle mi yapılıyor bakabiliyor musunuz backorder olabilir mi diye account_boxBerenBilgi veremiyoruz. ben siz sadece bakın bilgi vermesiniz de olur hani gerçekten backorderdır hakkım yensin istemem 🙂 1 aydır uğraşıyorum ve sürekli rahatsız ediyorum sizi account_boxBerenEvet aynı kişi tarafından başvuru var ben dediğim gibi kişi backorder yapıyor bu durum yasal mı btk ya şikayette bulunmam gerekecek account_boxBerenInfo@nic.tr mail adresine yazın lütfen Şikayet edebilirsiniz. ben yazdım 3 kere yazdım 1 kere cevap alabildim account_boxBerenBTK ya yazabilirsiniz. ben Sayın İlgili,
Alan adı için mevcut bir başvuru olup değerlendirilme aşamasındadır. Alan adı için takip etmeniz önerilir. dendi account_boxBerenŞuan yapabileceğim bir şey yok maalesef Sağlıklı günler dileriz.