COMEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya verilen cevaplar çok üzücü. İş oldukça basitleştiriliyor. Ben sosyal medya yönetimi & reklam & tasarım hizmeti veriyorum. O zaman ben bu işi bırakayım? Zaten internette hazır tasarımları var, niye yapıyoruz ki? Size katılmıyorum hocam. Herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Örneğin bir müşterim freepik'i biliyor ama hazır tasarım istemiyor. Sayfasının özgün olmasını istiyor. Keseyi 50 ₺'den mi açalım? Ortada verilen emek var, sosyal medya yönetimi o kadar basit bir iş değil.
Asla bakın ben bu tip hazır işler için konuştum. Reklam tasarımı, wordpress hızlandırma, xenforo kurma gibi. Sosyal medya yönetimine biz aylık 20 bin civarı para harcıyoruz, özgün tasarımlar, paylaşımlar, takip için. Bizde hazıra konarız, bu iş ile ajans yerine ilgilenecek bir çalışan alırız kanva öğretiriz brüt 6-7 bine biter iş ama yapmıyoruz.

Böyle ilanlara sizin teklifleriniz çekici gelmez çünkü bütçe düşük, adam belki 20 lira bütçe ile açacağı reklama tasarım alıyor bizim gibi günlük 2-3 bin ayırmıyordur yani.