Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetten bakarak öğrenilen, dünya kadar yerde hazır tasarımları olan bir şey neden pahalı olsun? 20 lira yazsaydı ona bile teklif verirlerdi, adam 10 liraya kanva almış 10 dk da yapıştırır verir tasarımları.

Başka bir örnek forumda wordpress hızlandırma hizmeti uçun kaçın yazmış içini doldurmuş görseller ile falan sanırsın baştan çekirdeğe inecek sonuçta yaptığı işlemlerin raporu geldi, udemy de satılan 36 liralık kursta öğretilen şeyler çıktı.

Maalesef böyle post tasarımları falan artık çok amatör kaldı, ilkokul öğrencisinin eline ipad ver yapıyor.
Konuya verilen cevaplar çok üzücü. İş oldukça basitleştiriliyor. Ben sosyal medya yönetimi & reklam & tasarım hizmeti veriyorum. O zaman ben bu işi bırakayım? Zaten internette hazır tasarımları var, niye yapıyoruz ki? Size katılmıyorum hocam. Herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Örneğin bir müşterim freepik'i biliyor ama hazır tasarım istemiyor. Sayfasının özgün olmasını istiyor. Keseyi 50 ₺'den mi açalım? Ortada verilen emek var, sosyal medya yönetimi o kadar basit bir iş değil.