Senin gibi içerik hırsızlarını bu forumda nasıl tutuyorlar çok merak ediyorum??
O tabloları hazırlamak benim saatlerimi alıyor. Yazdığım her içerik 30 dk sonra sitenizde yayınlanıyor. Sadece viski fiyatlarındaki tabloları çalmamışsın - tekila, bira, votka ve daha nicesi...
Site sahibi sana içerik üretesin diye para ödüyor çalasın diye değil.
Sırf çaldığınızı ispat etmek için olmayan bir ürünü yazdım. onu da okumadan copy/paste etme ezikliğinde bulup sitenizde yayınlamışsınız. (bari onu düzeltin fıstık ezmeleri)
20 yıldır çalarak ayakta tuttuğunuz siteniz bu saatten sonra her içerik çaldığınızda rezillikle alınacak.
Bu böyle bilene!
Emek hırsızlarının canı cehenneme!!!
madem tablo & fiyat almak hırsızlık, siz de youtuberlardan hırsızlık yapmışsınız o halde? adamlar o videoyu çekmek için gidiyor kıbrısa, market market geziyor. siz onları izleyip yazıyorsunuz. insanlar youtubedan fiyat öğrenip onların emeğine para kazandıracakken, sizin sitenizden okuyup izlemiyor.
haberlerin giriş tarihlerine bakarsanız tekila rakı votka gibi haberleri biz sizden önce zaten girmişiz. Bu durumda siz mi bizden çalmış oluyorsunuz? Bn cevap vereyim, Hayır! Rakı fiyatlarını sadece biz girmek zorunda değiliz. Siz de girebilirsiniz. Ama eğer bizden kopya çekerseniz sıralamada bizim üzerimize çıkamazsınız. Şimdi tekrardan düşünün, bizim sitemiz neden sizin sitenin daha üzerinde görünüyor?
Uzun uzun tartışmaya gerek yok, biz size ilk başta uyarımızı yapmıştık ama sanıyorum pek ciddiye almadınız. Farklı bir platformda görüşmek üzere.