Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

eşimin kitaplar üzerine youtube kanalı mevcuttu. Tamamen organik, tek bir bot yok. 3 tane video da para kazanılmıyordu. Bunlar ihtar değil, mailleri mevcut. Sadece o kısımdan para kazanılmıyordu. Daha sonra ise dün bu kanalım ile başka bir kanalım silindi. Mailler ise şöyle;

Kanalınızın, üç veya daha fazla Telif hakkı ihtarı alması nedeniyle devre dışı bırakılan bir kanala bağlı olduğu tespit edildiği için maalesef kanalınız kapatıldı. Bağlı hesabınızın e-posta gelen kutusunu kontrol ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.Bağlı olan kanal yeniden etkinleştirilmedikçe başka YouTube kanallarına erişemez, sahip olamaz veya farklı bir hesap oluşturamazsınız. Bunun moral bozucu olabileceğinin farkındayız ancak YouTube'un herkes için adil bir platform olmasına önem veriyoruz. Yardım Merkezimizi ziyaret ederek hesap kapatma işlemleri ve Topluluk Kurallarımızı uygulama şeklimiz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.Hatalı işlem yaptığımızı düşünüyor ve askıya alma durumuna itiraz etmek istiyorsanız bu formu göndererek itirazda bulunabilirsiniz.

Tüm maillerime bakıyorum, tüm hesaplara başka kapatılan hesap kanal yok. İşin ilginci bu 2 kanalıma ait aynı maillerde başka kanallar vardı onlar duruyor. Ve eşimin kanalı ise ki en önemlisi, sadece o maile ait. Başka bir mailde yönetici, sahip, editör yok.

İtiraz ettim, robot mesajı atmıslar. Bağlı bir hesap kapatıldığı için diyor, çıldıracağız yılların emeği gitti eşimin. Tekrar itiraz ettim, hangi hesap kapandı hangi kanal diye? Var mı yapabileceğimiz birşey. Videoları alabilir miyiz? Gerçekten eşimin morali çok bozuldu. 4 yıllık kanal, videolar, emek biranda gitti. Üstelik suçumuz yok!

Saygılar.

Geçmiş olsun, açıklanacağını düşünmüyorum. Google genelde bir karar alıyorsa yüksek ihtimalle doğrudur.

Bu arada başkasının yazdığı kitabı insanlara göstermek telif hakkıdır. Adınıza dava dahi açılabilirdi.