Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten şuan var olan tarihi yapıları, doğal alanları pazarlayabilsek iyi getirisi olur ama pazarlayamıyoruz. Bizim insanımız bile türkiyeyi değil yurtdışını gezmek istiyor.

Ek olarak bence 81 ile dağıtmak yerine 2 3 ilde
Toplamak daha iyi olur gibi
bir konunun pazarlanabilmesi için o konuya ilgi duyan çok sayıda insana ihtiyaç var. çünkü olay sadece bi şirketin elinden çıkan pr dan fazlası. en ciddi pr yolu, kulaktan kulağa kişiden kişiye ulaşabilen pr'dır.

7 milyarlık nüfusun kültürle ilgili kısmı %1 eder mi bilinmez. çok az insan ülke ülke gezip kültür miraslarını görme çabasındadır ve her bölgenin tek tek kültür mirasını bulmak, oralara gitmek zor iştir. hangi birini gezeceksin?

ancak sektör bazında her ay 500 milyondan fazla insana erişen bir piyasada, "kısıtlı sayıda olan ürünlerden" birkaçı senin ülkende sergileniyorsa, bu 500 milyona kendini tanıtma imkanın oluşur. bu sektöre olan ilgi yoğunlaştığında bu sayı daha da artar.

bundan birkaç yıl sonra. forumda biri vardı. şehir içi NFT sergileri konusundan bahsetmişti diye hatırlayacaksınız. o gün geldiğinde ülkemiz umarım yarışın gerisinde kalmaz.