ferhatgokce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@flatcastradyo cevap için çok teşekkürler. O zamanEvolve Bank and Trust bilgisini esas alabiliriz sanırım. Hocam sormamda sakıncası yoksa neden hesabınızı kapattılar? Payoneer ve Transferwise dışında güvenilir bir alternatif var mı sizce?

@Gutenberg; cevabınız için teşekkür ederim. İlk gelen ödemede ne kadar yüksek olmamalı? 2k 3k USD sorun olur mu sizce?
Benim hesabimin 1 tanesi 5 yillik hesapti onceleri 4 yil kendi kazancimi turkiyedeki euro hesabima gondermede kullaniyordum yeri geliyor 3 aya bir 5000 euro gonderiyordum yaklasik 4 yilda 50.000 falan para gonderdim o zamanlar simdiki aklim olsa bu paralari asla wise ile gondermem ama sonrasi paypal bozumu yaparken paypal hesabina ekledim haftalik paypalden 2000 euro falan para geliyordu 3 ay sonra birgun hicbir sebep yada belge istemeden hesabi kapadilar sebebini sordum sebep soylemesi yasaktir diyerek cevap geldi hesapta iyiki 300euro varken bloke oldu sonrasi 3 ay sonra parami odediler ama ugrastirdilar. Transferwiseyi paypal hesabina yada devamli alisverislerde kullanirsaniz kapanma riski yukseliyor. Ama arada para gondermelerde sorun cikmiyor.