merpaCNS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onu ben de duydum fakat her şey için çok geçti, ileriki projelerim için kendim değerlendiririm diye düşünerek aldım bir çoğunu.

Reklam çalışması olduğunu düşünüyorum hocam.
AliCanCekmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır konu tam olarak şöyle ki, TRABİS ve ODTÜ tarafından yapılan açıklamada. TRABİS faliyete geçene kadar, bizim politikalarımız geçerlidir, TRABİS faliyete geçtikten sonra com.tr,net.tr,org,tr domainleri İLK GELEN ALIR prensibi ile satılacaktır. ( Markanızı korumak için, TRABİS faliyete geçmeden önce, marka başvurusu yaparak domaininizi tescillemeniz gerekiyor) TRABİS faliyete geçtikten sonra, com.tr domainler ilk gelen alır prensibi ile satışa sunulacaktır.
AliCanCekmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam sen öyle dedin şimdi kuşkulanmadım değil, olurda TRABİS açılırsa, domain'i regleyen kişi ben olursam. 1 Hafta içinde de ayrıca, marka başvurusu yapayım en iyisi ne olur ne olmaz dediğiniz doğruda çıkabilir, burası türkiye yani her şeyi beklenir.

Aynen çünkü bence yanlış bir karar oldu marka patenti yapsamda alamayacağım ama marka patentinede o kadar para yatıracağım. + Olarak marka patentini almış olduğum bir alanadini başkasında olacak mahkeme ile zaten kapattırdı o alan adını ☺️