Forumda bir arkadaş vardı ikimizde aynı kategoride hizmet sağlıyoruz fakat bu arkadaş kıskançlıtktan mıdır başka birşeyden mıdır bilinmez sürekli üzerime oynamaya çalışıyordu sırf konumu baltalamak için ( konusuna mesaj atmıştım içini kusmuştu amacını anlamıştım) konu açıp sürekli üste çıkarıyordu konuyu bu gün bir hocamız mesaj attı temiz bir ip ihtiyacı olduğunu kişisel amaçlar ile VPN kullanmak istediğini belirti bizde kendisine yardımcı olduk ardından konusuna mesaj atmami istedi iş tarafımca alındı yazdım o sürekli bana oynayan işimi baltamak isteyen şahısta işi almak için konuya bakmış birde ne görsün sevmediği işini baltalamaya çalıştığı kişi ( yani ben ) işi kapmışım güzel de yorum almışım müşteri de memnun olmuş
Bu arkadaş ile şahsımın hiçbir alakası yoktur Allah çarşısını pazar eylesin daha çok kazanmak için insanların ekmeğiyle oynamaya çalışmanın manası yok RIZIK BİRDİR DEĞİŞMEZ herkes kendine yakışanı yapar bu gece huzurlu şekilde Uyuyabilirim
Not : prim reklam vs için bu konu açılmamıştır defalarca kendini uyardığım halde tamamen art niyetli olarak bu yaptığı davranışına yaptıgımız işin gururuyla cevap vermemin huzurunu belirtmek için açtım
Allah bizi böyle kıskanç insanların şerrinden korusun kalın sağlıcakla