Geçen bir arkadaş tarafından engellendim. Normalde insanlara karşı hep olgunlukla, hoşgörü ile yaklaşırım ama engellemiş. E-book satışı yapıyordu arkadaşımız, domain onay eğitimi veren %75 civarı onay alma imkanı sunan bir
e-book satışı yapıyordu yanı sıra domain onaylı Adsense hesabı alış konusu da açmıştı. Ben e-book almak istiyordum, kendisine mesaj attım. Konuyu merakımdan, %75 onay eğitimi veren bir e-book satış konunuz var hem de domain onaylı adsense alış konusu açmıssınız neden diye sordum. Herhangi bir farklı bir konuda sorsam size ne sizi ne ilgilendirir diyebilirsin en doğal hakkın ama bu konular arasından paralellik var e-book satına almak istiyorum bu konuyu sormam en doğal hakkım arkadaş bana cevap hakkı tanımadan engelledi.

Farzediyorum, Youtube ile ilgili para kazanma onayı veren bir e-book satışı yapsam, yanı sıra para kazanması açık kanal alış konusu açsam, e-book için bana mesaj atan arkadaş olsa, şu soruyu sorsa Youtube para kazanma onayı almayı sağlayan eğitim satışı yapıyorsunuz fakat para kazanma açık kanalda alıyorsunuz neden diye sorsa onu engellemezdim.