Bireysel olarak sosyal medya yada o tarz algılara kapılıp taraf olunmaması gerektiğinin birçok sebebinden birisi, çok örnek var böyle. Karşısında müslüman var diye domuz yağına kurşun bandıran bir millet bunlar. Bu yaptıkları da benzer bir hareket. İlk günden beri ukraynaya gram sempati duymadım hala duymuyorum, aktif olarak takip etmiyorum ama ilk günden beri paylaştıkları haberlerin %99'u yalan, algı operasyonu. Kullandıkları görsellerin %90'ı eskiden kalma şeyler. Ölüyorlar mı? ölüyorlar, savaş halindeler çünkü. Ama yapılan algıya da alet olmamak lazım. Ukraynalı değiliz, ukraynada yaşamıyoruz, ukraynaya yakın değiliz.
Evet hocam aynen iza ettiğiniz gibi ama boşverin ne dersek diyelim ne yazarsak yazalım böyle bilenmiş oraya karşı sempati duygusal sıcaklık duyan insanlara bu yazdıklarınızı anlatamazsınız..
Yapılan büyük bir haysiyetsizlik diğer yandan rüzgar eken fırtına biçer. Putin o ülkeye girerken bunları göze alacaktı, 2022 dünyasında meskun mahalde savaşmak kolay değil.
Putin Kiev'e hava desteği olmadan piyadesiyle girsin bakalım kaç tümeni yok oluyor 😀
Evet hocam bizimde demek istediğimiz tam olarak bu ölen askerin annesine yapılan büyük bir haysiyetsizlik ama bunu anlamak istemiyor arkadaşlar biz başka birşey diyoruz kendisi başka şeylerden bahsediyor