innomidas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@onlinecihan; Orda bulunduğum için duygusal yaklaşmıyorum çoluk çocuk ölüyor savaş suçu işleniyor diye duygusal yaklaşıyorum. Haktan yana konuştuğum için 32 yaşında bir adama genelleme yapmaması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Yazdıklarıma karşılık vermedin evet son mesajıma cevap vermek yerine eski mesajlarını editledin diyorum sana. Süslü cümleler kurmuyorum kısa yazsam anlamayacağını bildiğim için daha basit anlatmam gerekiyordu sadece. Hala daha savunduğun kişi diyorsun ben Zelenski savunucusu değilim orda olduğum zamanda da sevmezdim ben sivillerin öldürülmesinden bahsediyorum Zelenski savunuculuğu yapmıyorum. Yani bunu idrak edebilmen için ne kadar daha açık yazabilirim sana ben anlamıyorum. Zelenski umrumda değil güzel abicim ölen masum insanlar umrumda. Bak tekrar yazıyorum aslan abim. 32 yaşında adamsın ha gayret lütfen. Masum insanların evi köyü bombalanıyor ben onlar için yazıyorum bunları. Başkan için yazmıyorum. Mesajını düzenliyor dememin sebebi mesaj düzenlemek suç diye değildi. Bunu açıkladığıma bile şok oluyorum şuan. Demek istediğim şey bir şey konuşuyoruz ve sen yazılana cevap vermeyip(ki zaten vermeyecektin ben tekrar yazmasam) kendi eski yazdıklarını daha dolu yazmış gibi başka konulara girerek düzenlemen. Yani haksız çıkmaktan korkma bu kadar bir şey olmaz ölmezsin. Sen tüm Ülkeye genelleme yaptın ve bu bal gibi de yanlış.
Ben sana başka birşey söylüyorum sen tamamen konumuz dışında bambaşka cevaplar veriyorsun bilenmişsin biz savaş yokmu diyoruz ? İnsanlar ölmüyormu diyoruz ? Konumuz bumu ? Açıtğım konunun konusu dışında cevaplar yazıyorsun kendini bana karşı yazdıklarında haklı çıkarmak için konumuz yalan algı yalan haber yalan içeriklerle dünyayı aldatmak aslında aldattığını sanmak. Konumuz bir askerin ölen başka bir askerin annesini arayıp dalga geçmesi neden buna cevap vermek yerine konuyla alakasız cevaplar vererek boş yere uzatıyorsun ?? Asıl sen konuyla ilgili cevaplar vermekten korkma burada askerler bu kafadalar işte niye halen evirip çeviriyorsun süslü cümleler kurup uzatıyorsun gerçekten sana cevap vermekten sıkıldım evet tekrar ediyorum adamlar o kafadalar adamlar yalan algı yapıyorlar adamlar kameralara oynuyorlar tekrarlıyorum bunu inkar etmiyorum ama tabiki mahsumların suçsuz günahsız insanların ölmesine üzülüyoruz