@onlinecihan; ayrıca bir daha verdiğim cevaplara karşılık olarak cevap yazarsan ekstra bilgilendirebilirim seni. Daha önce yazdıklarını editlemişsin ve onları görmedim bile şimdi konuya girince farkına vardım. Son olarak şöyle özetleyeyim sana güzel abim. 15 yıldır bu sitede olan biri bile yazdıklarıma karşılık vermek yerine(son yazdığım mesaja cevap vermedin) kendi dediklerini 1 saat sonra daha dolu konuşmuş gibi değiştirip editliyorsa, bu sitenin tüm kullanıcıları bu kafadadır dersem senin yaptığın gibi genelleme yapmış olurum ve elbette bu çok saçma olur. Hadi iyi sabahlar sana. Yarın eski mesajlarını 1 tık daha editlersen belki 2-3 kelime daha yazarım..
Bilgilendiriyorsunda boş konu olarak bilgilendiriyorsun kendi kendine çalıp kendi kendine söylüyorsun çok şeyi biliyormuşsun gibi uzunca süslü cümleler kuruyorsun ama öyle değil sen olaya duygusal yaklaşıyorsun sırf orada okul okudun diye orada yaşadın diye orayı savunmaya çalısıyorsun kendince ama öyle değil haktan yana konuşman lazım bunları kalem kalem oturup sana sabaha kadar iza edip yazabilirim ama yazdıklarımın birşeyi değiştirmeyeceğini İyi biliyorum neyse birde yazdıklarıma karşılık vermek yerine demişsin yazdıklarına verdiğim karşılıkları okumadın mı ? Okudun ama kendini o kadar doldurup bilemişsin ki ne dediğini ne yazdığını bile bilmiyorsun tutturmuşsun öyle değil böyle diye. Bana uzunca süslü cümleler kurup çok biliyormuş gibi haklı olduğunu sanma ama doğru savunduğun kişi kameraya oynuyor eski komedyen şovmen olduğu için insanları nasıl etkisi altına alacağını iyi biliyor görünen o ki sende çok fazla etkisinde kalmışsın.. Boş yere uzatıp mesajımı alıntılama inan süslü uzun cümleler okumaktan sıkılıyorum haz almıyorum yani bir doluluğu olmayan kelimelerden. Çook takıldığın yerler de varsa bana özelden yazabilirsin çok daha iyi aydınlatabilirim seni
15 yıldır sitede olan biri mesajını düzenliyor demişsin de bilader suçmu bu iyimisin sen?? Şimdi 2 aylık üyeye mesaj düzenlememin suç olmadıgını yasak olmadığını mı yazayım tek tek??