TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası kazanç - sgk - muhasebe - %18 kdv derken bizim de işler nanay hocam. Ama en azından millete %1 gibi saçma bi vergi oranından kesip vergi kaçırmıyoruz.
Esnaf ta sıkıntıda dediğin gibi ama işte sen düzelmezsen, ben düzelmezsem yani halk düzelmezse hiç bir şey düzelmez hocam.
Hocam tabiki öyle ama şimdi şöyle bir durum var bu duruma seni sokan bulunduğun sistemdeki mekanizma sen ayak uydurmak zorunda kalıyorsun ama şöyle bir durum var hocam senin benimle olabilicek bir durum değil yıllardır bu düzen bu şekilde devam ediyor mecbur bırakılıyorsun diyebilirim

LogMane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergi ödemeyincede cezaınızı paşa paşa ödüyorsunuz hocam
vergi ödemiyoruz diye bir şey söylenmedi hocam buradaki durumu siz yanlış anlamışsınız galiba kılıfna uydurmak zorunda bırakılıyoruz evet mecbur cezanı ödiceksin ama size benim tavsiyem şu olur ilk önce araştırın ondan sonra yorum yapin form kuralları gereği bazı şeyleri konuşamıyoruz ama hayatım boyunca 7 firma açtım ve kapattım bir tanesinde bahsettiğin gibi ceza işlemi yaşadım ve hala devamda ediyor ama cahilliğimize geldi diyebilirim şuan herhangi bir sorun yok devletimizin kestiği parmak acımaz devletimiz ne diyorsa odur bizde öyle yapıyoruz