innomidas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abicim 32 yaşındasın bir zahmet bu yüzyılda olan savaşta yapılan algı operasyonu ile yardım isteme çabasını sana ben anlatmayayım.
Böyle yalan dolan dibi olmayan boş beleş algılarla mı yardım isteniyor??? Zelenski komedyenlikten oyunculuktan geliyor kamera arkasını iyi biliyor böyle sahte oyunlar oynayıp algı yaparak mı savaşı kazanacağını düşünüyor? Bu şekilde ucuz oyunlar oynayıp yardım istemeye çalışan biri yarın öbürgün kendi kendine kimyasal kullanıp Rusya bize kimyasal attı yaygarası çıkarmayacağı ne malum? Böyle yalan algılar yapan birinin bunu yapmayacağının garantisini verebilirmisin? Zira onu yapan bunuda yapar…

Ayrıca Zelenski’nin komedyen olduğu dönemlerde Türk halkı ve Osmanlı ile nasıl dalga geçtiği videolarını izlememiş gibisin onlar nedir peki ??

Ukrayna’da okudun diye Ukrayna’yı savunmanı anlıyorum bak ben Rusya‘da yaşadım bir dönem ve karıştığımız bir takım suçlardan dolayı yanımdaki arkadaşlarımla beraber 11 kişi Rusya’da yargılanıp 6 dostumu tutuklayıp 5 imizi Beraat ettirip Türkiye’ye iade sınır dışı deport ettiler yani senin mantıgına göre Rusya’dan nefret etmem lazım beni sırf sınır dışı edip arkadaşlarımı tutukladılar diye ama ben daha çok insancıl yaklaşıyorum senin gibi orada okuyorum diye oranın kılıcını çekmiyorum hak neyse onu söylüyorum..