hocam çok haklısınız projeler 100 yıllık yapılır. peki 100 yıl içinde ihtiyacımız olan köprü mü yoksa kendi kendine yetebilen bir ülkemi?
zaten devlet kasası tımtıkır gidip 100 yıl sonrsı için köprü ypmakk ne kdar mantıklı.
100 yıl sonrasını düşünüyorsak, tarıma, eğitime, nitelikli insan gücüne yatırım yapmak daha maantıklı. yani mutfak tım tıkır siz gidip kaplı balkon yaptırıyorsunuz işte aynen durum bu. evdeki şker fabrikasını stıp köprü yapmk ne kadar mantıklı?
Hocam ben köprü yapımını savunmuyorum hele ki bu projeleri yapan firmaların her birine deli gibi iş başvurusu yapıp tek bir dönüş bile alamamış biri olarak herkesten fazla nefret ediyorum onlardan
Muhalefet sürekli aynı ata oynuyor, tutturmuşlar bir geçiş garantisi diye nota kafa şişiriyorlar.
Tüm siyasisal ve rantsal muhabbetleri bir kenara koyduğumuzda bu projeler ülkeye faydalı olur.
Otursunlar biraz işsiz gençleri konuştursunlar, kıt kanaat ev geçindiren insanları konuştursunlar.
Hepsi aynı bunların kamera önünde ateşli ateşli tartışırlar. Halkta günlerce onların tartışmasını sürdürür.
Sonra gidip meclis lokantasında 3 5 kuruşa etleri köfteleri aynı masada götürürler
Benim dilim a partisinden de yandı b partisinden de

İBB her iki partideyken referansım olmadığı için işi geçtim mülakata bile çağrılmadım
O yüzden çokta şey etmemek lazım bunların hepsi aynı benim gözümde o yüzden hiçbirinin kervanını gütmem.
artık eleştirmekte bir fayda etmiyor. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.