Hesap adı: PM
Mail: İlk / Kurucu Mail
Kullanıcı adının bizzat kendisinin 34.000 + hashtagi vardır. Mobilya ürünün adına ait kullanıcı adıdır. Hem konsept hem de ticari olarak kullanılabilir. Özellikle mobilya firmalarına satılabileceğini düşünüyorum. Bu alanda networkü olan ve al-sat düşünen arkadaşlar da öldürmemek şartıyla yazabilir.
Forumda sayısız kullanıcı adı ve hesap ticareti yaptım. Trade olarak belirtilenler dahi 50 üzerindedir. Asla çok fazla para amacım olmadı. Dost kazanmak ve uzun süreli ticaret yapabilmek baki. 3-4 kez ticaret yaptığımız dostlarımız, daimi ticaretlerimiz var

Detay ve teklif için yazabilirsiniz. Polemik konusu olabiliyor, alan kişi satmak istediğinde satmakta zorlanıyor vs diye kullanıcı adını pmden vermeyi tercih ediyorum. Kullanıcı adı gerçekten iyi ve jenerik. Bu şekilde daha rahat satış yapabiliriz.
Tek kelime bir kullanıcı adı değil. Mobilya grubunu temsil eden ve özellikle kadınlar tarafından sosyal medyada çoklukla paylaşılan bir isimdir. 34k üstü hashtag günceldir ve türetilmiş halleriyle 50-100k yı geçmektedir 🚀 Fiyat: 4xx - xxxx teklifler değerlendirilecektir.