bekarım,evlenmeyide gerçekten istiyorum...ama diger taraftan engel olan şeylerde yok degil.ülkenin ekonomik sorunları başlı başına bi sorun zaten.ne oldugumuz,ne olacagımız belli degil.evlenip,bu yüzden sorunlar yaşamaktan ve evliligin bu yüzden kısa sürede zarar görmesinden korkuyorum mesela.ondan sonra şu da var ; daha önce 2 ciddi denemem oldu,2sindede sonu aldatılmamla bitti.haliyle ister istemez bi güven sorunu yaşıyor insan bu durumda.bi diger sorunda,senin de dedigin gibi çevrendeki insanlara bakınca insan evlenmesem daha iyi diye düşünüyor.benim son 10 yılda evlenen arkadaşlarım içerisinde,karısını aldatmayan heralde hiç yok şuan.lisedeyken bi kız görünce orayı terkeden,o derece kızlardan utanan arkadaşım vardı mesela evli 3-4 yıldır.adam her hafta sonu gel parasını ben vereyim,çapkınlıga gidelim diye beni arayıp duruyor.aldatmakla,bu tür işlerle uzaktan yakından alakası olmayan adamlar,evden kaçmak için herşeyi yapıyor.normalde dükkanım vardı benim,kapattım virüs ortamında.virüsten önce kaç tane arkadaşım işten çıkıp gece geç saatlere kadar dükkanda dururdu eve gitmemek için.akşam 9-10da dükkanı kapatacam diyince,benim hanım uyusun eve öyle gideyim kardeş bi 12ye kadar dur gözünü seveyim diye bana tatlı,pasta filan ısmarlardı bitaneside

başka bitanesi sürekli kendine mesai yazdırır eve gitmeyeyim diye filan....yani şimdi bunları görünce,ben nasıl evleneyim?