Hayatın birçok safhasında yaşımız çok büyük olmasa da zorluklar yaşadık. Zorluk da mücadele gücü verdi. Başka insanlar için yaşamak gerçeğine inanırsanız kesinlikle mutlu olursunuz bu sebeple. İşe ilk başladığımda asgari ücretin 500 lira gibi bir miktar üstünü kazanıyor ve İstanbul’da yalnız yaşıyordum. Yemek yapmayı bilmem, eşya deseniz bir yatak odasını dolduracak kadar falan var… Sigara vs gibi kötü alışkanlıklarım hiç olmadı çok şükür masrafım yemek üzerine yani en ciddi masrafımdan bahsediyorum… Okuduğum zamanlar çok daha zordu, o günlerimde yani lisenin son döneminde zorlandığım kadar hiç zorlanmadım. Ve bahsettiğim ilk çalışma ortamımda da daima bereketli bir hayat sürdüğüme inandım çünkü benim gibi okurken sıkıntı çekebilecek arkadaşlara ulaşmaya çalışıyordum. İşte o zaman gözünüzle gördüğünüz 5 lira kimi günlerde 500 lira kadar değerli olabiliyor. Polyannacılık oynamıyoruz, ben de bu tarz bir insan değilim. Ama bereket dediğimiz kavram nicelikten çok öte. Hayırlı geceleriniz olsun