Evlenmeye imkanın varsa, çevrende eli yüzü düzgün temiz bir aile kızı bulsunlar büyüklerin evlenin gitsin. Ben maalesef geri kafalıyım bu konuda, görücü usulünü en iyisi olarak görüyorum.
Ha şu ihtimal var, biriyle karşılaşırsın, aşık olursun, ölçersin biçersin vakit kaybetmeden evlenirsiniz o da olur.
İlişki yaşanması taraftarı değilim bekarken. Kişiler elbette ki birbirlerini tanıyacaklar, sonuçta bir ömür geçecek, fakat bu tanışma faslını çok ta uzatmamak lazım 3-4 yıl falan. Sonra ilişki sıradanlaşıyor, heves geçiyor, evlendiğinizde sadece maddi bir bağ kalıyor çoğunlukla.
Ben 32 yaşındayım ve bekarım. Daha önce nişanlandım olmadı, ilişkiler kurdum yürümedi. Tecrübelerime dayanarak fikirlerim bu şekilde mabadımdan değil yani. Ha şu an evlenmeye maddi gücüm olsa, çevremden birisini bulsunlar anlaşırsak evlenirim tabii ki. Tabii düğün davetiye ıvır zıvır tantanası olmamak şartıyla

Akrabalar eğlensin diye dünyanın parasını harcama taraftarı değilim ben, hepsi iban atsın 50 şer lira göndereyim daha az masraflı olur