TheStranger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba. Biraz önce Amazon'da yaşadığım bir deneyimi anlatmak istiyorum. Bir siparişim vardı ve her ne oldu ise kargo tarafında sorun çıktı ve sipariş elime ulaşmadı. Çok da önemi yoktu çünkü bir muadilini satın almıştım. Bu yüzden belki iki haftadır iade veya sorun bildiriminde de bulunmadım. Tesadüfen Amazon'a denk gelmişken, sorunu da bildireyim dedim. Sorun bildirme butonuna bastım ve "sorununuzu açıklayın" yazısı çıktı. Kargonun elime ulaşmadığını yazdım ve formu gönderdim. Gönderir göndermez de, anında bir mail geldi. "Size bir hafta içinde aracağıyız, müşteri hizmetlerimiz sizinle görüşecek" gibi içerik olacak ve haftalarca sürecek sanmıştım ama gelen mail'e bakın. Henüz tarayıcı sekmesini bile kapatmamıştım

Diğer firmaların iade işlemini çevresinden görmüş birisi olarak, Amazon'un her zaman ilk tercihim olmasının ne kadar mantıklı olduğunu tekrar anladım. Bir ürün alırken içimde zerre şüphenin kalmadığı tek firma. Kırık veya bozuk mu gelecek? Gelsin, arkasında Amazon var. Bir de kargo mu bekleyeceğiz? Aylık 0.50$'a premium alıyorum ve neredeyse her kargom, ertesi gün kapımda oluyor. İade süreci de mükemmel. Size tavsiyem, su bile alacak olsanız öncelikle Amazon'a bakın ve pahalı olsa bile Amazon'u tercih edin, özellikle de teknolojik ürünlerde. Amazon geldi de kurtartdı bizi bu müşteriyi azarlayan, cevap vermeyen, hiçbir sorumluluk almayan firmalardan. Teşekkürler Amazon Türkiye.
3 gün önce gece sipariş ettiğim telefon aynı sabah 11'de elimdeydi. Amazon.com.tr + Prime muhteşem ikili.