Alıyorlar çiçek çikolatayı elinden buyur ediyorlar gösteriyorlar oturacağın yeri oturuyorsun gerisi otomatik gelişiyor. Soru sorarlarsa cevap ver sormazlarsa atlama ortaya. Kahve gelirse nefesini tuttut tek seferde iç. Hayırlı olsun dediklerinde büyüklerin ellerinden öp geç yerine otur. Kurdeleyi makas kezmezse diye ya yanında yedek makas götür yada 2 tane 100lük önce birini sonra diğerini fişkele. Çokta ezik büzük durma kendine güven sıkıntı olmaz baktın sıkıntı cıktı çikolatamı verin öyle gönderin de
Yüzük pahalı yüzük kalmasın ama
Geçmiş olsun. Aramıza hoşgelmedin
Öyle deme be hocam
Sana altın bir tavsiye; düğün bitene kadar sakinliğini koru çizginin bozma. Olurda bir hataya düşerse onlar düşsün çünkü düğün sürecinde vb süreçlerde her iki ailede gerginlikler olur biraz arada kalırsın.
Ailenin ağzına bakıp eşin olacak insanı sakın kırma. Onun ailesinin ağzına bakıp aileni kırma. Her iki aileyi hoş tutmaya bak. Saygını asla bozma eşinin ailesine karşı incecik bir çizgin her zaman olsun.
Kural3: Düğün gününde aksilikler olur. Sakinliğini koruyarak devam et.
eşya seçiminde, eşinin takı seçiminde sadece ikiniz olun aileleri dahil etmeyin o evde siz yaşayacaksınız.
Sakın ama sakın saygını ve çizgini bozma.
Allah utandırmasın.
Hocam her şeyimizi ikimiz aldık zaten takısından eşyasına kadar ailelerin bir talebi olmadı. Sizin hayatınız neyi uygun görürseniz yapın dediler. Bende kimseyi karıştırmadan her şeyimi kendim halletim. Yatak odası osu busu takmadım hiç