Donanım haber foruunda şöyle bir liste ulmuştum
1-Mobilya İhtiyaçları-Mobilya Gereçleri Salon koltuk takımı Salon yemek odası takımı Yatak odası takımı Oturma odası koltuk takımı veya kanepe Zigon ve orta sehpa TV ünitesi Kitaplık Çalışma masası Mutfak dolapları Mutfak masa&sandalyeleri Banyo dolabı Ayakkabılık 2-Elektrikli Ev Aletleri İhtiyaçları-Elektrikli Ev Gereçleri Elektrikli Süpürge Saç Kurutma Makinasi Ütü Telefon Su Isıtıcısı Kahve Makinasi Çay Makinasi Tost Makinasi Ekmek Kızartma Makinası Ekmek Yapma Makinası Narenciye Sıkacağı Katı Meyve Sıkacağı Rondo Mikser Blender Beyaz Eşya İhtiyaçları Televizyon Buzdolabı Fırın Ocak Davlumbaz Bulaşık Makinası Çamaşır Makinası Kombi Klima Mikrodalga Fırın 3-Mutfak Eşyaları İhtiyaçları-Mutfak Gereçleri Kesme Tahtası Ekmek Kutusu Çaydanlık Cezve Süzgeçler Açacak Nihale Sarımsak Ezici Ölçü Kabı Mutfak Tartısı Termos Limon Sıkacağı Rende Baharat Seti ve Çay&Şeker&Tuz Seti Erzak Kavanozları Saklama Kapları Yumurta Fırçası Salata Kurutucu Pirinç Süzgeci Sürahi Cam Şişe Patates-Soğan Sepeti Patates Ezici Kabak Soyacağı Ceviz Kıracağı Kek Kalıpları Salata Kaseleri Kuruyemişlik Şekerlik Yağ Şişeleri Meyvelik Limonluk-Yağlık-Sirkelik Seti Tuzluk -Biberlik Kürdanlık Kahvaltılık Kaplar Ekmek Sepeti Bulaşıklık Mutfak Sabunluk Seti Mutfak Çöpü Strecfilm ve kağıt havlu takma aparatları Mutfak Leğenleri ve genel kullanım kapları Çelik Tencere Takımı Teflon Tencere Takımı Kızartma Tenceresi Düdüklü Tencere Sahan set Izgara Tavası Borcamlar Su Bardağı Çay Bardağı Çay Tabağı Bardak Altlığı Fincan Takımı Kahve Fincanı Takımı Kadeh Pasta Tabağı Kek Kabı Peçetelik Tepsiler Oklava Merdana 4-Yemek ve Çatal Bıçak Takımı İhtiyaçları Servis- Çukur Salata Tatlı Kayık Meyve Tabakları Çorba ve Salata Kaseleri Günlük Yemek Takımları Çatal Kaşık Bıçak Kahvaltı Çatal Kaşık Bıçak Servis Kaşığı, Çatalı , Maşa, Kepçe, Kevgir Tahta Kaşık Spatula Bıçak Seti Meyve Bıçağı Şeker Maşası Çay Kaşıkları Günlük Çatal-Bıçak Takımı 5-Ev Genel İhtiyaçları-Ev Gereçleri Ütü masası Çamaşırlık Mandal Paspas Süpürge-Faraş Çamaşır Leğenleri Dikiş Seti Elbise Askısı Halı Kilim Paspas Lambalar Tablo Çerçeve Ayna Vazo Saksı Duvar Saati Abajur Şamdan Mum Gazetelik Kül Tablası 6-Banyo İhtiyaçları-Banyo Gereçleri Çamaşır Sepeti Banyo seti Sabunluk,diş fırçalık.. Lavabo Tuvalet Fırçası Temizlik kovası Çöp Kutusu Tartı Deterjan Koyma Kabı Havlu Askısı Kapı arkası askısı Şampuan vs rafı 7-Tekstil İhtiyaçları Masa Örtüleri Sehpa Örtüleri Mutfak Önlüğü Fırın Tutacağı Peçete Servis Setleri Peçetelik Nevresim Takımları Yatak Örtüsü Yorgan Yastık Battaniye Pike Perde El,Yüz Havlusu Vücut Havlusu Misafir Havlusu Ayak Havlusu Bornoz Takımı Lif Kese Banyo Paspası Klozet takımı Banyo Terliği Ev Terliği Misafir Terliği Misafir Ayakkabısı Ev Tekstil İhtiyaçları
Biz her şeyimizi ikimiz hallettik hocam ailelere bırakmadık.
Ben niye korkmuyorum evlilikten ya
Korkma zaten sadece yapılacakların heyecanı yoruyor.
tavsiyem minimum 1 sene bekle derim

Hakkınızda hayırlısı inşallah
Bakalım hocam hayırlısı her şey
Bence,
Kimseden tavsiye bekleme , kendine göre karar ver ve uygula,
Yoksa sıkıntı yaşarsın.
Tavsiye değil de insanlar ne yaşadı onu merak ediyorum. Eve girilir ne konuşulur nasıl yapılır olay nasıl devam eder.
geçmiş olsun yarın ki mevzu ön protokol diyebiliriz, nikahta da tapunuzu veriyorsunuz karşı tarafa

sonralarında işten eve dönerken bir şey lazım mı mesajlarıyla devam edersiniz.Bu zamanda evlilik hayatı ve geçim zor aynı evin içerisinde çok farklı oluyor her şey, en önemlisi kriz anlarında sakin kalabilmek kırıcı olmamak.
Hocam benim iş mutfağın yanında ofis gibi oda kurdum
Yüzük malafası gibi her kademede çap biraz daha büyüyor.
Sana her şeyi detaylı anlatır veya isterler
Kaç, bişey yapacak...
Şaka şaka. Klübe hoşgeldin. Büyükler yönlendirir
(Ücretli destek için PM falan dermişim)
Ücreti pm alabilir miyim.
9.9 dur o
sorma