Eskiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya diren, kaç kaçabildiğin kadar yada sal kendini oluruna bırak sen bir şey anlamadan hallolur...
Saldım valla
Moldovalı adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
derin nefes al ver geçmiş olsun dostum aramıza hoşgeldin
Hoşbulduk
onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Aksiyon / Gerilim / Macera başlıyor
Imdb 9.9 !!!
trchalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her yörenin beklentisi farklı. Burada kararı verecek olan kız tarafı. Kızın ailesine soracaksınız, onlar size cezanızı kesecek. Kimi takı seti ister, kimi 3 metre altın zincir ister, kimi 1 koli kola, 3 tepsi baklava ister. Ha dersen ben babayiğidim. Hiç sorma ya hepsini yap, yada kafana göre yap. Kader mahkumluğu budur. Yoksa herkes buraya farklı bir şey yazar, gece uykuların kaçar.
Valla hocam sorduk siz neyi uygun görürseniz dediler bir beklentileri olmadı. Allaha şükür durumun iyi olduklarını bildikleri halde kendi aranızda halledin sizin hayatınız dediler. Bende fazlasıyla yaptım zaten
Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle evlenmeyin. Çünkü kader mahkumu kelimesi kullanmışsınız. Bunu mahkumiyet olarak görüyorsanız adım atmayın.
Evliyim ve eskisinden daha Özgür’üm inanın
Anlatılmaz o an. Yaşayacaksınız. Saygıyı olduktan sonra gerisi geliyor rahat olun
O işin espirisi be hocam

Ufukx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende aynı durumda izliyom çaktırma
KarmaDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. her şeye tamam deme, sınırlarını çiz. nasıl başlarsa öyle gider. eğer sen bu sürecin büyüsüne kapılıp aslında yapmayacağın şeyleri yapar, tamam demeyeceğin şeylere tamam dersen yarın tersini yaptığında başın ağrır.
2. aileleriniz arasında bir problem olursa ne sen ne müstakbel eşin karışmayın. hiçbiriniz hiçbir aileye taraf ya da yakın durmayın. tam ortada durun ve sadece kendinize odaklanın.
3. maddi durumunuzu bilmiyorum ancak her şeyin ateş pahası olduğu şu dönemde sırf gösteriş ve şov amaçlı para harcamayın.
4. ne düşünüyorsan eşine dürüstçe söyle. sırf o kırılmasın diye sustuğun ya da belirtmediğin şeyler iler ki süreçte bir aile faciasına yol açacak derecede seni yıpratabilir.
5. NE OLURSA OLSUN KENDİN OL. HİSSETTİĞİN GİBİ DAVRAN, DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ KONUŞ.
Hocam öncesinden her şey konuşuldu zaten. Kız tarafı siz neyi uygun görürseniz dedi bize bıraktı her şeyi. Allaha şükür öyle yoracak insanlar değiller.