Domainlerim panelime girilerek başka bir guzelhosting kullanıcısına aktarılmış. Bildiğiniz üzere sektördeki büyük firmaların bilgileri çalınmış ve para ile satılmıştı. Muhtemel olarak benim de o firmalardaki bilgilerim ile güzel hosting deki bilgilerim aynı. Firma temsilcisinin. Bana ilettiklerine göre Muratcan Kaya adına açılmış bir hesaba aktarılmış. Cihan abi senden ricam yasal süreç başlatmadan çözüm üretip üretemeyeceğimiz konusunda yardımcı olman. Yoksa yasal süreç başlatılana kadar bu hesabın bloke edilmesine ve en azından DNS değişikliği yapılamaması için önlem almanızdır.

Bir de değerli r10 moderatör leri sizden ricam da

Alan adlarınızın aktarım tarihi ve saati 11.03.2022 18:35 de başlayıp 11.03.2022 18:39 saatinde aktarımlar sağlanmıştır. Aynı gün aşağıda saatleri giren ip adresleri bulunmaktadır.
11.03.2022 18:31------>78.186.196.74
11.03.2022 18:34------>198.16.76.69

Bu ip adresi kullanılarak yapılmış işlemler eğer bu kullanıcı bizim formumuzda ise sizden ricam uzaklaştırılması ve gerekli başvurular yapıldığında talep edilirse bilgilerinin savcılığa hızlı bir şekilde verilmesini sağlarsanız çok sevinirim

Birde değerli arkadaşlarım abilerim ablalarım ben yandım sizde yanmayın diye 2li doğrulamalarınızı biran önce yapın sektörde saldırı çok oluyor biliyorsunuz.

Saygılarımla Emrah sivri