seo danışmanı sadece danışabileceğiniz kendisinin de pek bir şey bilmediği enteresan bir meslek grubudur.
title 160 desc 180 olmazsa danışamazsınız mesela. 14 yıllık forum hayatımda hiç seocu olmadım olamadım olmak istemedim. ne seocular geldi geçti seo expert çıktı seo developer çıktı seomeo çıktı bir türlü o mertebelere gelemedik.
seo kullanıcı odağıdır danışmayla olmaz . bak instagrama araba sürerken tek elle kullanılan uygulama yapmış adam al sana seo al sana kullanıcı odağı branding adına ne dersen de. bence seo budur. odağa kullanıcıyı koymak budur. sonuç budur.
istedigini alan kullanıcı sana da istedigini verir verdirir gerisi işin hikaye kısmı. r10.net film izle aramasında 1. sırada çeşitli teknikler ile çıkabilir kaç dk durabilir ? giren adam izleyemiyorsa film yoksa google kaç gün kafada tutar ? önemli olan arayana aradıgını vermek hoş bir biçimde vermek müşteri memnuniyeti =) müşteri yeterince memnun düzeyde bir alt yapıya hazır ise işte burada da backlink ve marka devreye girer doğal yollardan kazanamıyor iseniz doğal görünümlü yollarla rakipleri ekarte etmeye çalışırsınız. temel problem projelerin hep kopya olması herkesin blogu haber sitesi olduğu için kendi kendileri ile rekabet ediyorlar işte buı yüzden backlink var, nitelikli projelerin hemen hemen hiç birinde backlink ihtiyacı yoktur alanında tektir kullanıcı istediğini siteye vermiştir.
düşündüm de yazacak çok şeyim var vaktim yok =)
herkese bol kazançlar