Öncelikle iyi satışlar. Bikac bişey söylemek istiyorum kesinlikle amacım konuyu baltalamak değil.
Konudan anladığım kadarıyla yurt dışında deponuz yok. 2013den beri deposuz ve translate ile nasıl satış yaptınız gerçekten şaşırtıcı. Çünkü kargo maliyetleri çok çok çok yüksek. Bunu özellikle vurguluyorum çünkü ben de yaklaşık 1 senedir Avrupa'da ticaret yapıyorum. Türkiye'den bulgara yada hollandaya farketmeksizin inanılmaz kargo ücretleri var. Hele bir de sipariş Amerika yada uzak doğu geliyorsa 10 20 dolara satılan ürünü kurtarmaz. En ucuz kargo şuan benim bildiğim kilo başı 5euro. O da tırla gelip gider DHL ile anlaşırsan fiyat 2 katına çıkar tecrübeyle sabittir gelen giden fatura kanıtlarını gönderebilirim. O da sadece Avrupa. Bunu depo kiralayıp ihracat ile gönderirseniz daha düşüğe geliyor ki çoğu insan böyle yapıyor. Neden yıllardır deponuz yok açıklarsanız sevinirim.
Ikinci konu neden bu mağazayı satıyorsunuz. Ticaretle ilgilenen insan bu işin başına birini koyar müdür olarak. Operasyonlarla ilgilenir. Sen sadece aylık rakamsal takip yaparsın gelir devam eder. Satmak mantıksız. Bunun sağlam açıklaması ve dayanağı olması lazım. Devir için istenen para çok komik çünkü.
Son olarak konuya geçmiş datalarinizi gönderirseniz insanlar daha fazla bilgi sahibi olabilir. Nasıl bir sözleşme yapmayı planlıyorsunuz. Mağazayı sattiktsn sonra kenara mi cekileceksiniz. 1 ay sonra mağaza kapandı yeni sahipleri ne yapacak bir garanti veriyor musunuz. 1 yıllık gelir garantiniz var mı vs. bunlar çok önemli çünkü toptanci olma niyetindesiniz işleriniz büyüyor ama bu işe girisen birine nasıl bir eğitim verilecek garantoru kim olacak, sözleşme yapılacak mı, detaylar nedir?
Bu konular eklenirse daha seffaf olabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca sadece sormakla kalmıyorum potansiyel musteiri adayinizim. Bu bilgileri public paylaşmak istemezseniz özel mesaj gönderebilirsiniz.