A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl para geçmişte değil şimdi ve gelecekte. Geçmişte 2 araba almış olabilirsiniz. Ama şimdi ve gelecekte doğru coini alıp zamanı gelince satarsanız 200 tane dahi araba alıyor duruma gelebilirsiniz. Bu fırsatı istemiyorum diyorsanız kararınıza saygı duyarım.
Ben uzun vade ve yatırım meselesini mantıklı görmüyorum.
Bist hisseleri olsun yada kripto olsun; Nakitte isen ayı sezonu gelmesini beklicen ozaman alırsın. Malda isen. Doğru teknik analiz yöntemler ile boğa bitmeden satabilirsiniz.
Şimdi örneğin kripto 1k 2k iken alan biir 18k da satıp tekrar 5k olduğunda aldığında bunda ne zararı olabilir.
Veya günümüzdeki piyasa durumu.
Biri 20k iken alıp, 60k olduğunda satıp, tekrar 30k olduğunda alıp 60k iken satıp ve son zamanlarda 35k iken alıp belki yeni boğada 75kda satsa
Bunun ne tür bir zararı olur.
Doğru teknik analiz yöntemleri ile emin olun bu mümkün
Ben kendimi kurtardım, kumarım bitti. Neden bu kadar inançlısınız sisteme? Ne ışık görüyorsunuz sonunda? Tamamen internet tabanlı, şimdi düşününce bankalarda böyle fakat, altın gibi, döviz gibi fiziksel bir garanti varken, dünyanın her yerinde geçen bir para varken neden kripto? Adamlar tor ağını çözdü, kripto altyapısının çökmeyeceğine inancınız nereden geliyor?

Dediğim gibi benim kumarım bitti, burada ekşide hergün batış hikayeleri okuyorum. Güzel zamanda çıkmışım. Bir 3-5 yıl sonra nasip olursa bu mesajı alıntılarız bakarız belki siz zengin olmuş helikopterden fotoğraf atarsınız inşallah. Ben çok mutlu olurum böyle bir şey olsa, bak derim adam bildi. Ben haklı çıkarsam da üzülmem, en azından benden daha cesursunuz.