öncelikle selamın hello aleykum selam selamın aleyküm selam verme faslını sanırsam çok uzattım ama neye göre kime göre sana göre belki uzatmadım ama bana göre belki de uzattım x kişisine göre de uzatmış yada uzatmamış olabilirim onu Allah biliir uzun lafın kısası kıssadan hisseler Nasrettin hoca misali demişki eşeğe neden ters bindin hoca oda demiş ki kime göre neye göre bak işte anlattığım kısaca buydu ama ben nie uzattım ki bu kadar tövbe yarabbi
Soruya gelicek olursak sevmediğim fenomen değil de fenomenler desek sanırsam daha doğru olacak neden ? kaplumbağa deden
Hiç birini sevmiyorum 2022 yılında elini kolunu sallayan fenomen oluyor özellikle kızlar açıyorlar sağını solunu ünlü oluyorlar asıl ünlü olan kişiler değil kızların m*m*leri m*mişleri m*mcikleri dekolteyi bi giyiyorlar allaaah türk erkekleri zaten abaza hepsi çadırı kuruyo çekirdek çitliyorlar çekirdek demişken canım karpuz çekti mutfaga gidiyim de kavun kesip karnıyarık yiyim peşine kola içerken fanta aklıma gelip kolayı bırakıp fanta içeyim ama soruya kesin bi cevap vericek olursak Necip Fazıl kısaküreği hiç sevmiyorum mekanı cennet olsun bu arada ama hiç sevmem kendisini 1967 yılında İstanbul sarıyerde simitimi çalıp kaçmıştı o