Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda konum var yıllar öncesi sepetimi gösteren, 2 tane ev 2 tane otomobil aldım kripto sayesinde. O zamanlar böyle manipüle edilmiyordu, aldın unuttun kazandın. Şu dakikadan sonra sadece ödeme almak için kullanıyorum, benim için yatırım olmaktan çıkıp enayi tuzağına dönüştü.
Asıl para geçmişte değil şimdi ve gelecekte. Geçmişte 2 araba almış olabilirsiniz. Ama şimdi ve gelecekte doğru coini alıp zamanı gelince satarsanız 200 tane dahi araba alıyor duruma gelebilirsiniz. Bu fırsatı istemiyorum diyorsanız kararınıza saygı duyarım.
Ben uzun vade ve yatırım meselesini mantıklı görmüyorum.
Bist hisseleri olsun yada kripto olsun; Nakitte isen ayı sezonu gelmesini beklicen ozaman alırsın. Malda isen. Doğru teknik analiz yöntemler ile boğa bitmeden satabilirsiniz.
Şimdi örneğin kripto 1k 2k iken alan biri 18k da satıp tekrar 5k olduğunda aldığında bunda ne zararı olabilir.
Veya günümüzdeki piyasa durumu.
Biri 20k iken alıp, 60k olduğunda satıp, tekrar 30k olduğunda alıp 60k iken satıp ve son zamanlarda 35k iken alıp belki yeni boğada 75kda satsa
Bunun ne tür bir zararı olur.
Doğru teknik analiz yöntemleri ile emin olun bu mümkün
Tam olarak en dipten alıp en tepede satmayı demiyorum. Doğru yerde oyuna dahil olup, Doğru yerde nakite geçmek
Changpeng Zhao 23 milyar dolar serveti var. Binance Ceosu