Mactuka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yıllık ilişkim bitti hocam 1 yıl oluyor. Hala geceleri fotoğraflarımıza bakarım uyuyamam gözlerim dolar. Durup dururken alakasız bir zamanda, eğlenirken bir anda aklıma gelir bir anda duraksarım, boğazımda bir düğüm oluşur. Fakat hayat bu yapacak bişey yok bir şekilde devam ediyor. Biz üzüldüğümüz için hayat durmuyor bir şekilde tutunmak zorundayız. Su akiyor yolunu buluyor yapacak bişey yok. Demem o ki zor da olsa atlatılıyor.
Kokusunu bile özlüyorsun çok iyi bilirim.. Ama üzüldüğünle geçiyor hayatın hocam farkında bile değilsin.

GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu dediklerini çevremdeki insanlara da diyorum değmeyen insanlar için mücadele etmeyin gerek yok gibi çok tavsiyeler veriyorum ama nedense dediğimi yapp yaptıgımı yapma felsefesi var bende ben beceremiyorum yapamıyorum niye bilmiyorum. ha oldu ha olacak düzelecek iyi olacak diye diye avutuyorum galiba kendimi bilmiyorum. ama dediğin gibi değmiyorsa gerçekten bırakmak gerekiyor. yaşanmışlıklar olmasa silinir ama geride bırakılan onca şey o kadar şey kolay olmuyor işte. insanın itimatı kırılınca kolay kolay toparlanamıyor
Çok özleniyor biliyorum hocam amaaa maalesef elden bir şey gelemiyor, ben 2 yıl aynı evde yaşadığım insanı sildim hocam yoksa hem işlerim aksıyor hemde yaşantım, lütfen hayatına bak spor yap, kitap oku kafanı dağıt bir şekilde.