Fikir güzel ve geliştirmeye açık. Bir startup için en önemli konuların başında bunlar geliyor. Başarılar dilerim.
Ancak anonim yazarlık vaat ediyorsunuz fakat belirli konular nedeniyle site erişime kapatılabilir yasal süreç sonunda. Buna karşın bir önlem var mı? Yani entry silinecekse veya silinmezse de site erişimi TR'de kapatılırsa ekşi sözlük'ten bir farkı kalıyor mu sizce bu yönüyle?
Bir de metamask cüzdanı bağlamak çoğu kullanıcıda tereddüt oluşturabilir.
Benim de web 3.0 ile alakalı bir şeyler yapma fikirlerim var ama bu söylediğim konularda tıkanıyorum. Siz cesurca davranıp böyle bir işe girişmişsiniz. Hayırlı olsun tekrar tebrik ederim.
Açıkçası metamask cüzdanları nft'ler, metaverse evrenleri dahil olmak üzere pek çok yere bağlanabiliyor. Ayrıca bir web3 projesini bağlamada herhangi bir transfer riski içermediği için bir tehlike arz etmiyor diye biliyorum.
İçerik yönetimi konusuna gelirsek, açıkçası bununla ilgili bir sistem geliştirmedik. Belki bazı cüzdanlara moderasyon yetkisi verilebilir ve bunların müdahaleleri gerçekleştirilebilir. (Bu web3 ruhuna aykırı bir durum.)
Diğer bir seçenek ise, diğer kullanıcıların oy vererek mevcut kullanıcının içeriğine müdahale edebiliyor olması. Bununla ilgili mevcutta pek çok algoritma var. Denenebilir.
Proje mevcutta emekleme aşamasında, henüz sadece basit şekilde googleTrends gündemini çekiyor ve kullanıcıların içerik girmelerini sağlıyoruz.