Kusura bakmayın arkadaşlar hepinizi alıntıladım.
Nedir son durum halen tutuyormusunuz.

PwrByDeraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen hocam pancakeswapten alabilirsiniz doge gibi bişey olacak diyolar bakalım telegram ve twitter hesapları kurulmuş inş kazançlı çıkarız kendimi çok riske atmamak için küçük girdim deneyelim görelim
Dreamer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gitgide popülerleştiğine inanıyorum.

https://www.r10.net/altcoinler/28133...bull-coin.html Bu konu da nasıl alınacağını anlattım.
Kamaraa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bol sıfırlı coin dalgası cok yaygınlaştı mi yoksa gate üyeliği actigim ordan baktigim icin Benim mi ilgimi çekiyor
KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bitcoin düştükçe bu coinler bol sıfırlı olacak sol tarafa +10 sıfır daha eklenir
bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
whitebit borsasında var sanırım. cüzi bir miktar aldım.
15 nisanda çıkmıştı hocam,alış değerini coinmarketcapda pitbull token yazarak öğrenebilirsiniz,aklımda değil şu an.

Alınır mı konusuna gelirsek,tavsiye vermek kanunen yasak,bunun kararını siz vermelisiniz.

Tek diyebileceğim şey hali hazırda patlamasını yapmış coin almamanız yararınıza olabilir.Pitbull token ise hem patlamasını yapmadı (patlama yapar mı yapmaz mı belli değil bu elbette.)hem de 170 bin tutucusu(holderi) var.

Tabi bunlar benim görüşlerim,yatırım tavsiyesi değildir.Kararı siz vermelisiniz.
2-3 gün önce baktığımda 0,8sıfır14$ idi değeri hocam.Bol sıfırlı olduğu için bazen sıfır gösteriyor diye tahmin ediyorum.

https://www.r10.net/altcoinler/28133...bull-coin.html şu konuda anlattım nasıl alacağınızı pancakeswap üzerinden.
F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
an itibari ilede 300 tl falan kaldı heralde senin 2000 den
PwrByDeraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beklemeye devam hocam
Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende geçenlerde; 8.745.373.581 (8 milyar) tane aldım 800x 'e gerek yok gate'e girse 10-20x'e satarım.
Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20x demek 10 dolara 200 dolar Böyle tokenlerde aç gözlülük yapmamak lazım, gate'e girdiğinde artarsa ana paranızı ve belli kar oranını alıp çıkın, kalanı batarsa da umurunuzda olmaz.
caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pitbul ıssırdı bizi
BugraGulay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar benimde 200 milyar adet alım yaptığım bir coin. Düşüş aldırmaya değecek bir düşüş değil. Latoken borsasında listelendi. İşleme açılması için gerekli entegrasyon çalışmalarının yapıldığı söyleniyor. Diğer coinlere göre popülerlik konusunda önde gidiyor diyebilirim. Bugün değerinde 9 adet sıfır var. Bir kaç güzel borsada işlem görmeye başlaması 3-4 sıfır atmasını sağlar diye düşünüyorum. Bağış sistemi ile para toplanıyor 10.000 dolara yakın para toplandı. Amaçları Gate.io ' ya giriş yapmak. İşte tam bu noktadan sonra ne olacağı belli olur. Holder ' larına sürekli coin eklemesi yapılıyor her alımdan sonra. Bunun gibi yeni çıkan peacockcoin var birde. Araştırmanızı ve azar azarda olsa alım yapılabilir diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.
caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelişmeler neler?
bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
x1000 bekliyoruz hadi bakalım
sinanksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 sıfır atmasına az kaldı, güzel yükseliyor Bir miktar daha ek yaptım bakalım ne olacak
Bonital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mayis ayında 5 dolarlik almisim keske daha fazla alaydim be.

Whitebit.com da vardi o zaman ordan almistim ama kullanişsiz ve komisyon oranlari yuksek gibi ya. Matemaska transfer edeyim diyorum ama fe ucreti fazla. Bi sure daha bu borsad tutucaz artık
yalnizliklaoldu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kademeli olarak 600 milyar adet ile aranızda olduğum tokendir kademeli olarak her gün bir borsaya giriyorlar yol haritaları sağlam ytd
AhmetEnesSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 gün önce 0.11 bnb'lik alım yaptığım yerden 8x gitti 0.84 bnb çektim 2 saat önce şu an güzel satış yedi düştü biraz daha düşsün alım fırsatı olarak değerlendirebilirsiniz bence yeni girecekler.