digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim satışı gençlerin fenomen olma sevdası gibi sermaye gerektirmeden para kazanma hedefinden kaynaklanıyor.
Eğitim satışında da asıl sermaye eğitim verme ve eğitim verilen alandaki bilgi birikimidir.
Bu forumda eğitim diye satılan şeylerin %99'u eğitim falan değil bir kaç çakalca manipülasyon tekniğinin özetlenmiş halidir.
Temel bilginiz varsa ve manipülasyon tekniklerini öğrenmek istiyorsanız faydalıdır.
Çünkü bir adamın acemice keşfettiği bir manipülasyon tekniğini öğrenen biraz daha deneyimli bir webmaster çok daha gelişmiş teknikleri düşünebilir.

Ama bu dolapta satış eğitimi, amazonda satış eğitimi gibi eğitimler zırvalıkltır.
Bunlar genelde pasif gelir için ingilizce ya da türkçe başka eğitim setlerinden derlenip rewrite yapılan eğitim setleridir.
Gerçekten kendi eğitim setini sıfırdan yazanlar da eğitim biliminden haberdar olmadıkları için çala kalem eğitim hazırlıyorlar.

Problem müşteri bulabilmeleri.
Çünkü akıllı telefonların devrinde çok fazla gerizekalı olduğu ve bu insanlar kapitalist düzen tarafından çok isterlerse herşeyi başarabileceklerine inandırıldıkları için bu eğitim setlerine para harcıyorlar.

Amazondan 10 bin dolar kazanamayan vasat adam maaşlı işi bırak amazonda milyon dolar kazan diye 10 bin sazan yakaladı mı kendisi ilk milyon dolarını kazanıyor.
Ayrıca bu 10 bin kişiden bazı aşırı sazanlara affiliate üzerinden para kazandığı analiz programları, ücretli telegram grupları vesaire gibi ekstra satışlar yapıyor.

Yani yaptıkları kendinize inandıracağınız 10-20 bin sazan bulmak.
Sonra bu insanların etinden sütünden yününden faydalanıp sağıp duruyorlar.
Bunu bu forumda yapanlar ise genelde vizyonsuz acemi tilkiler.

Sonuna kadar haklısınız değerli hocam.

KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mavi Duraktan daire almak zor Adem Bilgin olsun 😀
Adem ALIR.