Neden genelleme yaptınız ki hocam?

Ebook u küçümserler mesela 2 ebook a denk geldim efsane içerikleri vardı. Bilgi sahibi olmadığım bi konuda değildi halbuki.
Dediğinize de katılıyorum bu arada ama genelleme yapmayalım. Uyguna bi hesap almayı öğrenen bile bi eğitim haline getirip satar oldu.
Ne yazık ki genelleme yapılacak duruma geldi. İstisnalar kaideyi bozmuyor...
Sektörün kapısından uğrayan nedense e book yazıyor,bende anlamadım
@Mücahit; bu ayki e book parasıyla mavi duraktan bi daire almayı düşünüyorum.
@tab2yunus; veya darıcadan bi daire alayım
Cidden hocam ne oluyor.
Hocam bahsettiğiniz kişi benim de gözüme takıldı büyük ihtimal eğitimeler özgün değil kopyala yapıştır yapmıştır ve 0 deneyim ile insanlara bunu eğitim olarak satmaya çalışıyor
O kişiyi engelledim
Bir Cogunda İstekli Ve azimli olursanız Kesinlikle işe yarıycaktır diye ekliyorlar zaten bu özellikler veya vasıflar birinde varsa kendisi mutlaaka basaracaktır ilginc bende ücretsiz bir ebook yapıp paylasacagım pek yakında .d
En iyisi hocam insanları bu noktaya getirdiler
Ya gerçekten iş çekilmez bir hal aldı, biri bir sektöre girip kendini yırtıp bir hafta 200tl kazanıyor. Sonra o sektöre devam edip geliştirmek yerine ne uğraşıcam diyor. Hemen haftalık 200tl kazandıran xxx taktiği, gelin 150 liraya eğitim verelim.
zaten her hangi bir sektörde gerçekten başarılı ve işinin piri insanlar güzel paralar kazanıyor ve eğitim satma zırvalığıyla uğraşmıyor. En fazla yapılacak şey işleri büyütüp kendine çalışacak bir adam yetiştirmek.
bu işin b*kunu udmyde şu amazon dropshippingciler çıkardı. Adam uğraşıp şu ticaretten para kazanmıyor ama herkese hayal satarak eğitim satıp para kazanıyor. Sorsan aylık xx.xxx$ kazanıyorlar fakat 250 liraya eğitim veriyorlar, yersen.
Cidden
Bilgiye erişim kolaylaştı ve doğru yanlış demeden çoğunluk bunları paraya çevirme derdinde, fakat gözden kaçırılan bir konu var, yaratıcılık ,
Bu kadar derya bilgi var fakat kimse ne yapacağını bilmiyor, haliyle onları satmayı tek çözüm olarak görüyor, oysa ki yapabilecek bir sürü şey var...
+1
seo sektöründe popüler ve kazançlı bir sсаm. ajanslar ve freelancerlar baktılar siteleri yükseltemiyorlar, eğitim seti satarak hayatta kalmaya çalışıyorlar. Eskiden 300-400 milyon dolarlık serveti olan yatırımcılar yatırımcılıkla ilgili kitap yazardı, şimdi ise 500 dolarını 3 haftada 50 dolar yapanlar kripto para yatırımcılığı veya teknik analiz ile ilgili kitap yazıp satıyor.
Bu zaten tamamen acaip