sosyofun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Ödemelerden kaynaklı olarak elimizdeki siteleri satma kararı almış ve bir konu açmıştık.
Siteleri incelemek isteyen bir arkadaşımız, bu siteleri beğenmedi ve aktif olarak kullandığımız "www.sosyofun.com" panel için tam 400,00 TL teklifte bulundu.
Satacak olsak, böyle bir fiyata satmayacağımızı iletsek de dilersek soruşturabileceğimizi, daha fazlası etmeyeceğini savunmakta.
Bunun üzerine merakla bir konu açıyor ve değerli R10 halkının görüşlerini okumak istiyoruz. Sizce, satılık olsa bu panelin teklifi sizler gözünde ne kadar olurdu?
Katılan arkadaşlara teşekkürler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak trafiği çok az görünüyor ve sıralamalar hiç iyi değil.
400 değil de belki 1000 TL ancak verilir.
Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 lira çalışır benden Daha komik fiyat önerisi olanlar?
Ali6633liali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
800 1000 arası verilebilir
Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 Milyar TL bence.
1 tl vereyim 2 cikismaz 😂 fazla etmez zaten
Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteye baksaydınız vereceğiniz teklifleri 10 a katlardınız
+2500 kullanıcı ve 95 bin sipariş veren siteye 400₺ küfür gibi
1 tl verdik hocam daha mı değerli o paralar 😂
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben aranma hacmine baktım hocam, benim için önemli olan aranma hacmidir.
Aranma hacmi olursa zaten sipariş ve üye gelmeye devam eder.
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önemli olan data sayısı değil, datanın ne kadar aktif olduğu. Son 6 aylık gelirinin ortalaması x3 teklif ederdim ben. ( api orderları hariç sadece user siparişleri )
Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kura adapte olmakta zorlanıyoruz malesef. Teklif verirken, satış yaparken Türk lirasından bir sıfır atın arkadaşlar. 1 alan adı ortalama 7 usd. Yani 100 tl diyelim, 4 domain fiyatına site almaya çalışıyorsunuz. Müşteri durumunu bilmiyorum ama sitenin hali hazırda müşterisi olmasa bile emek var. Bir sayfa tasarım yaptıramazsınız bu fiyatlara. Konu sahibi arkadaşın sitesini çok detaylı incelemedim ama o web sitesini 5bin liradan az fiyata satarsa emeğine yazıktır, çabasına yazıktır. İnsan emeğiyle oynamayın. Müşterisi yok zaten, tasarımında şuralarını beğenmedim diyorsanız sıfırını yaptırın. Hintli bile bulamazsınız bu fiyata yapacak.
Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bir konuda verdiğim fiyatlar… o kanaları sıfır (0) maliyetle açtım ama istediğim pazarlıksız fiyatlar bunlar.

Emek verilmiş ve kazandıran bir siteye 400 TL. Ne bileyim. Belki sadece domain 400 den fazla eder.
Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama ben kendim açacağım sitede ödemeleri $ kuru üzerinden alacağım.
Hatta kendi işimde şöyle bir plan olacak.
stoktan teslim (örnek) 0,20$ sipariş 0,15$ olacak.

Hatta minimum sipariş tutarı olacak.

Sadece işin değerini bilene ulaşmak istiyorum.
Gerçekten kaliteli müşteri ile çalışmak çok güzel…
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim gibi ben alıcısı değilim detaylı incelemeden ne desem yalan olur ama 2-2.5k edebilir diye düşünüyorum.
Merhaba,
Bu sefer ciddi olarak ajansımızı ve tüm kanallarımızı teklif usulü ile devir etme kararı aldık. ilgilenen arkadaşlarımız inceleyebilirler.
https://www.r10.net/site-satisi/3155...e-satilik.html