Spam Score değeri %51'den %1'e çok domain düşürmüş birisi olarak konuşuyorum, genellikle düşen domainler park sayfasında olduğu için SS değerleri yüksek olur.
Site kurulduktan sonra 2-3 aylık periyotta Spam Score değeri %1'e düşecektir.
Aynı zamanda Google'ın Tam Spam cezasından da domain kurtarmışlığım var, aşağıda kanıtı mevcut.
Kopya içerik konusuna gelecek olursak, aşağıdaki görsel wBot ile haber sitelerinden içerik çeken bir siteye ait.
İlgili site %100 kopya içerik çekmesine rağmen Keşfet servisi açık ve Keşfet'ten hit çekiyor.
Diğer yandan bu sitenin Spam Score değeri %1.
Spam Score konusuna gelecek olursak, bu veri MOZ diye bir şirkete aittir.
Google'ın Analytics ve Search Console gibi servisleri olduğu için MOZ, Ahrefs veya Semrush gibi servislerin değerlendirmelerine veya görüşlerine en ufak bir önem dahi vermez.
Reddedilen linklerin de SS değerine bir etkisi olmaz çünkü MOZ şirketi sizin link reddi yaptığınız Google Disavow Tools'a erişim yetkisi bulunmamaktadır.
@batoksca; Dostum 2013'ten kalma Wiki Backlink satmaya devam et, bilmediğin konularda da insanları yanlış yönlendirme, benim gibi adamlar sizin yorumlarınızı okuduğunda bu yorumlara gülerek geçiyor, ben uyarmak için bu postu yazdım.