Gazi Üniversitesinde öğrencisi olma şerefine ulaştığım şahsiyet. Hem MHP hem de İyi Parti'de var olan sorunları gündeme getirdiği için tek alternatif olan yeni partiyi kurmuştur. Yüzde kaç oy alırsa alsın önemli bir kesim tarafından büyük bir sorun olarak görülen göçmen politikasıyla ilgili çözüm sunan tek parti. Eksik noktası ekonomik sorunlara çok fazla değinmemesi.
MHP haricinde hiçbir partiye oy vermedim. İttifakta oy kullanmadım. Lakin önümüzdeki seçimlerde oyumu Zafer Partisine atmayı düşünüyorum. Neden mi?
Cumhur ittifakının ekonomiyi düzeltme ihtimali artık kalmadı. En son Mart 2021'de Naci Ağbal ile bir şans yakalamıştık onu da kaybettik. Ülkede hiper enflasyon, işsizlik, güvensizlik, stokçuluk... Kısacası 80'li yıllardaki sorunlara döndük.
Millet ittifakı da 2000'lerin öncesi siyasetine benziyor. Bilmem kaçıncı turda zorla seçilen koalisyon hükümetleri gibi. Saadet Partisi dinci, İyi Parti milliyetçi, CHP ne yazık ki kürtçü diğer AKP artıklarından bahsetmeme gerek yok zaten. Siyasetçi olmasalar idi FETÖ'den hapis yatıyorlardı şu an. Yüzlerce şehit verdiğimiz hendek operasyonları öncesi politikalara dönüşü kimse istemiyor.
Özetle Cumhur ittifakının ekonomide; Millet ittifakınınsa iç-dış güvenlikte başarılı olma ihtimali yok. Üçüncü bir yol neden olmasın?
Son olarak "oy bölme" konusunu gündeme getire getire demokrasinin ayarlarıyla oynadınız. Lütfen x partisine oy atarsanız şu ittifaka yarayacak gibi saçma yaklaşımlarda bulunmayın.