hadi ortalığı karıştırayım

konu başlığını açan arkadaş bu pr için ne kazandı? neden açtı acaba? hmmm zafer partisinde güzel konumda olan bir arkadaşım varda. Yakın zamanda internette güzel reklamlar yapacağız demişti. Sadece bir bakış açısı... (parti hakkında en ufak bilgim yok) ama 21.yy da
ülkücü işareti yapan, yok ejderhayı yok bozkurtu ağzından düşürmeyen yaşlı amcalara, bırakın oyumu vermek günahımı vermem. Milliyetçilik adı altında ki tüm topluluklar, zamanında ülkeyi bölmek, solcularla birbirle rini yedirmek için yapılmış balondan başka bir şey değildir. 1970 yıllarında insanlarımız birbirlerini yerken bizi bu durumu getirenler ülkeleri değil dünyayı bölüşüyordu. Bende milletimi severim ama sadece bu sevgiyi öne çıkararak bir siyasi parti ne yapılabilir? tartışmanın kazananı olmaz bizim bu kafalardan acilen çıkıp daha somut, teknolojiyi, eşitliliği, özgürlüğü, medeniyeti, laikliği, üretimi konuşmamız lazım...
Bu konudan hiç bir şey kazanmadım, şüpheniz varsa pm atın nasıl istiyorsanız kanıtlayayım. Ekşi sözlükte zafer partisi kaç oy alır başlığını gördüm ve foruma biliyor musunuz diye sormak istedim bu kadar.