Herkese merhabalar öncelikle ülkenin durumları belli eleştirmeyeceğim burda uzun uzun daha çok kendimle alakalı çıkmaz bulduğum hayatımdan bahsedeceğim

ben 17 yaşında lise son sınıf öğrencisi bir kardeşinizim 3 ay sonra üniversiteye gideceğim ancak bir iş bulamayacağımın farkındayım
freelance olarak grafik tasarım ve web tasarım işleri yapıyorum ancak hedeflerim ve hayallerim doğrultusunda çok karamsarım
çünkü şuanda düzgün para kazanamıyorum ancak kazanmam gerekiyor (Not:forumdaki diğer öğrenci arkadaşlar gibi 50tl lik iş lazım tarzında yardımlar almak için değil büyüklerimden fikir almak için yazıyorum)
elimde 2 adet domain var "smmturkmedya.com" ve "hediyecin.net" hediyecin olana e ticaret sitesi kurmak istiyorum ancak sanal pos alırken hem yaşımdan hemde ailem ayrı olduğu için çeşitli belgeler istiyorlar sorun yaşıyorum birtek shopier hesabım var xml bayiliği tarzında birşey kurabilirmiyim Neyse kısacası abilerim hocalarım hayat şartları konusunda bana bir öneriniz varmıdır yada sizlerin kendi yaşlarınızda yaşadığınız sorunlar nelerdir...