Gelir vaadi taşıyormuş gibi görünen tüm işlemlerin satışını yapanların açıklamalarda veya daha küçük puntolarla "kesinlikle gelir vaadimiz" yoktur açıklaması da mevcut oluyor genelde.

Gelir getirili site satanlar (blog, apk sitesi, e-ticaret sitesi vb.) , gelir getirili uygulama veya oyun satanlar, hatta aylık kazancı x olan sosyal medya hesabı satanlar da mevcut sitede.

Olay en nihayetinde satıldıktan sonra başlıyor. Bundan sonraki süreçte alan kişi ilgilenirse gelir kazanılacağı belirtiliyor. Ama bence bu asla %100 geçerli olamaz. Riski normal kumara göre daha düşük bir kumar gibi düşünülebilir.

Özetle, gelir getiren bir şey yapmayı öğrenmiş kişiler, ondan 7/24 gelir sağlayamayacaklarının da farkında olabilirler. Kaldı ki ilgilenilmesi gereken site, uygulama, oyun vs. her ne ise, hepsine zaman ayırabilecek bir durumları da yoktur. Bu yüzden bunun satışını yaparak para kazanma yoluna gidiyorlar.

Bu forumdan bu tür çok şey aldığım oldu. Ama hangisinde devamlı bir gelire sahip oldum? Hiçbirinde. Belki de ben yapamadım bilmiyorum.