Zafer Partisini Nasıl bilirsiniz diye sorarsanız ÇOK İYİ BİLİRİZ
Lideri Ümit ÖZDAĞ, ben videolarını izlerken öyle Resi, Başkanım falan demem, ABİ derim kendine.
Yıllar evvel MHP genele maşkan adayı olduğunda ona kızan ben şimdi kendime kızıyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=40BAMU1Ac6s

Bir Sabah Tan Atarken Yüce Tanrı Dağından,
Kürşad'ın Gür Sesi Duyulacak:
Atlar Vey Irmağında Sulansın,
Güneş Doğduğu Yerde Karşılansın.
Emri Tekrar Edecek
Gök, Toprak, Deniz,
Bozkurtlar Uluyacak Bütün Anadolu'dan:
Biz de Sizdeniz, Biz de Sizdeniz.

dogaleczane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet birilerinin emri ile CHP den ayrılan kişilerin kurduğu partilerdendir. kimi eski bakanlar, başbakanlarda sanki bu sürece gelinmesinde etkileri yokmuş gibi çıkıp muhalefet yapıyorlar ya onlardan işte.

doğru düzgün muhalefet yapabilecek partiler gerekli. Tabelada ismi yazıyor diye bunlara parti denilemez. kitleleri etkileyebilecek bir lider de görünmüyor, peşinden gidilebilecek bir partide görünmüyor. Yöneticilerin parti işlerini bırakıp hep birlikte tek bir parti gibi hareket etmediği sürece de işimiz zor.
baya bir bilgilisin maşAllah.
Babası Muzaffer ÖZDAĞ Rahmetli Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ beyin yakın arkadaşı ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucularındandır.
bugünki geldiğimiz noktada sağı, solu yok tek derdimiz VATAN dün TURAN hayali kuran bizler şimdi Vatan derdindeyiz.

Hep sen gibilere yazıyorum sakın yanlış ANLA
"ŞEY BEN İKTİDAR PARTİSİNİDE TUTMUYORUM HAAAA"

Rettit12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende hakaret mi ettim fikrimi belirttim
Balon ne demek? Şişirilmiş demek
Bende bu yüzden abartılıyor anlamında kullandım.
SAKİNNNN

kimsenin birşeyi şişirdiği yok,
sen birilerinin gelecek seçimde Zafer Partisi açık ara önde İKTİDAR olacak % şukadar oy alacak, yazısını nereden okudun?
sizde "yahu ben şey partisini desteklemiyorum ama ha" diyenlerdensiniz
siz ve gibileri balon diye yazıp karalama kampanyaları yaparsanız illaki seçimde bir yerlere gelemez, bakın onlarca konuşması var hiçbir anahaber, baba haber yemediği için yayınlayamıyor.
Ümit abinin önncelikli propagandası ve politikası mültecileri göndermek, neden biliyormusun!
mültecilere akana o--haaaaa denilecek o paralarla üretim yapmak, öğrencilere ücretsiz yurt yapmak v.s mültecilere bugüne kadar 42,735,000,000,0₺ harcandı rakamı okuya bilen video çekip atsın.
sonrası, BOŞVER SONRASINI nede olsa balon partisi...