Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadence teması kendi başına ve Elementor ile çok performaslı.
kesinlikle öyle neredeyse optimizasyon yapmaya bile gerek kalmıyor Kadence. Ama elementor deme gözünü seveyim. Tüylerim diken diken oluyor
Kadence kullanılacaksa Gutenberg ile kullanılmalı; elementor değil.

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğine sağlık dost
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok güzel konu çok teşekkürler
CodeDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç kendi bilmez yüzünden konu açmıştınız. Yeter artık yazısını görünce, bir an için o geldi aklıma.
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harikasın yalnız bir konuda hem fikir değiliz. Oda Rank Math 404 bölümü.

Bu bölümün biliyorsun ki arama motorunun, olmayan sayfalardaki hataya düşürdüğü/bulamadığı sayfalar, yani bulamadığı. Rank Math, da bu bölüm arama motorunun bu sayfalarını tamamen buluyor ve sana bildiriyor, başka kolay bi yöntemi var mı? daha kolay ve basite indirgenmiş?

Diğer bir yönden İstatistik Eklentisi içinde zaten Search Console'den çekiyor, arka planda aşırı yük olduğunu zannetmiyorum. Ama diğer konularda 10 numara paylaşımlar ve sana katılıyorum
teşekkürler öncelikle üstat ben zaten 404 bölümünün kapatılmasını söylemedim. bizzat kendim de kullanıyorum diye belirttim
yük yaratıyor amenna ama ihtiyaç durumunda kesinlikle kullanılmalı.

istatistik bölümü için de "analiz ve izleme" diye ayırdım.
verileri çekiyor ve izleme sağladığı için bu da yük oluşturuyor üstadım. kullanılmıyorsa kapatılsın olay bu

çünkü adam rank math kurulum videosu izliyor. videoda ne anlatılıyorsa açıyor ayarları.
ama istatistik kısmına bir kere bile dönüp bakmıyorsa niye açık kalsın ki?

olay bundan ibaret aslında