iPhone'den Android'e Whatsapp aktarması işlemini çok uygun fiyattan sunuyoruz. Gerekli tüm işlemleri sağlıyoruz.
Biz bu hizmeti size çok makul bir fiyata yardımcı oluyoruz.
Android'den iPhone ye Whatsapp yedek aktarılması ( Sohbetler, fotograflar, belgeler vs)
Whatsapp Geçişi:
Fiyat (Cihaz Bize Gelirse): 200TL
Fiyat (Uzaktan): 250TL
Whatsapp Bussiness
Fiyat (Cihaz Bize Gelirse): 350TL
Fiyat (Uzaktan): 400TL
Whatsapp Müşteri Hizmetleri:
wa.me/905510194823 Müşterimiz Neler Diyor?
günlerimi alan yöntemler işe yaramadı. kendisi sayesinde taşıma işlemi yapıldı. teşekkürler.
Kendisi ile işlem yapıldı androidten iosa taşındı gayet sorunsuz bir aktarma oldu ilk kurulduğundan beri olan her şey geçti
Benden kaynaklanan bir kaç probleme rağmen baya uğraşıp bütün sorunları çözüp hızlıca halletti. İşini hakkıyla yapıyor gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Android to İOS hizmeti alındı. Dost tadında güvenilir bir ticaret oldu.
Androidten İphone'a Whatsap aktarımı yapıldı.Tüm sohbet ve medya geldi.Çok ilgili tekrardan teşekkür ediyorum
android telefondan iphone 13 telefonuma sorunsuz 300 bin adet mesajımı medya eklentileri ile birlikte aktarıldı. Teşekkür ederim.
@ZyDn; hocama çok teşekkür ediyorum. 1 saat 5 dakika süren işlem boyunca sohbeti ile zamanı sanki hiç hissettirmedi. Sıfır veri kaybı ile işlemi yaptı. Sonuna kadar kefilim kendisine.
Tekrardan teşekkürler
Androidden iPhonea whatsapp taşıma işlemleri yaptırıldı, gayet ilgili bir arkadaş, sorunsuz bir taşıma oldu teşekkürler.
Androidden İphone'a Whatsapp Business aktarımı gerçekleşti. Sorunsuz ve güvenilir bir şekilde işlemler tamamlandı.
Teşekkürler.
androidden iphone whatsapp aktarım gerçekleşti. çok ilgili hocamız teşekkür ederim.
Anahtar Kelimeler; iphone android whatsapp geçiş , android iphone whatsapp aktarma , android iphone aktarma , android iphone wp aktarma , android iphone whatsapp transfer , android iphone whatsapp yedekleme