iPhone'den Android'e Whatsapp aktarması işlemini çok uygun fiyattan sunuyoruz. Gerekli tüm işlemleri sağlıyoruz.

Biz bu hizmeti size çok makul bir fiyata yardımcı oluyoruz.

Android'den iPhone ye Whatsapp yedek aktarılması ( Sohbetler, fotograflar, belgeler vs)

Whatsapp Geçişi:
Fiyat (Cihaz Bize Gelirse): 200TL
Fiyat (Uzaktan): 250TL

Whatsapp Bussiness
Fiyat (Cihaz Bize Gelirse): 350TL
Fiyat (Uzaktan): 400TL

Whatsapp Müşteri Hizmetleri: wa.me/905510194823

Müşterimiz Neler Diyor?

kuyuduzu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
günlerimi alan yöntemler işe yaramadı. kendisi sayesinde taşıma işlemi yapıldı. teşekkürler.
Abidink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile işlem yapıldı androidten iosa taşındı gayet sorunsuz bir aktarma oldu ilk kurulduğundan beri olan her şey geçti
AIpha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden kaynaklanan bir kaç probleme rağmen baya uğraşıp bütün sorunları çözüp hızlıca halletti. İşini hakkıyla yapıyor gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Tekrardan teşekkür ediyorum.
mtalab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android to İOS hizmeti alındı. Dost tadında güvenilir bir ticaret oldu.
newmon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Androidten İphone'a Whatsap aktarımı yapıldı.Tüm sohbet ve medya geldi.Çok ilgili tekrardan teşekkür ediyorum
eren212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
android telefondan iphone 13 telefonuma sorunsuz 300 bin adet mesajımı medya eklentileri ile birlikte aktarıldı. Teşekkür ederim.
İsmetKerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ZyDn; hocama çok teşekkür ediyorum. 1 saat 5 dakika süren işlem boyunca sohbeti ile zamanı sanki hiç hissettirmedi. Sıfır veri kaybı ile işlemi yaptı. Sonuna kadar kefilim kendisine.

Tekrardan teşekkürler
qktq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Androidden iPhone’a whatsapp taşıma işlemleri yaptırıldı, gayet ilgili bir arkadaş, sorunsuz bir taşıma oldu teşekkürler.
belkide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Androidden İphone'a Whatsapp Business aktarımı gerçekleşti. Sorunsuz ve güvenilir bir şekilde işlemler tamamlandı.
Teşekkürler.
aren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
androidden iphone whatsapp aktarım gerçekleşti. çok ilgili hocamız teşekkür ederim.
Anahtar Kelimeler; iphone android whatsapp geçiş , android iphone whatsapp aktarma , android iphone aktarma , android iphone wp aktarma , android iphone whatsapp transfer , android iphone whatsapp yedekleme