Kaiya1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana ücretsi olarak araştırabilir önerisinde bulunuyor size yazdıklarımı sağdan soldan duyduğun hikayeler diye tanımlıyorsun. Yazdığım metinde 1 tane yanlış cümlemi söyler misin ? Sadece orada ayrılan 4lüyü yazıp aralarından birinin iyi partiye katılmış gibi belirtmişiz sadece sinan oğan o ekiple iyi partiden ayrıldı bir partiye katılmadı. Onun dışındaki o yazıda "YALAN" bilgi diyebileceğin ne var ?
O kadar araştır araştır diyorsun beni yargılayacağına baksana bu adam neden iyi partiden ayrılmış ? İmralıdaki terörist idamına hayır diyenler kim diye soruyorsun araştır bak o yılda hangi kurumun başkanı bir partide görev bile almıyor. Sen araştırıver diyorsun keşke bi bakıpta yazsan be güzel dostum. Bana araştır olarak yazdığın hiç bir şeyi araştırmamış olman gerçekten üzücü
cahilliğin üslübundan belli, ben senin gibi tarih kitaplarından öğrenmedim o günleri yaşadım. Siyasette kimin ne olduğunu iyi bilirim. bir şey iddia ediyorsan kaynağını yazarsın. Araştır dediğim şeyler herkese açık bilgiler öğren biraz diyeceğim de anlayacağını sanmıyorum