Niche bir kategoride ilerliyorum. 2 adet sorunum var pinlerimin hepsi video pini. Website kursam nasıl siteme çekebilirim bu kullanıcıları? profilime link bırakmak yeterli olmaz sanıyorum. ikinci sorunum ise 4-5 ay geçmeden adam akıllı hitlenme yaşamadım. total pin sayım 80 civarında. Hesabı açtıktan sonra belirli bir süre geçmesinin etkisi var mı?
Video pinlerde linke pek tıklamıyorlar. Pintereste bakış açımız aslında yanlış çoğumuzun. Bende 3 hesap var üçünü de büyütüyorum takibe takip yapıyorum. Paylaştığım şeylerle ilgilenen insanları tespit edip takip ediyorum. Günde 30 40 hite kadar çıktım ama yukselıs suruyor. Fakat yeterlı mı dersenız bence değil asla. Bir örnekle tıkı nasıl almakgerektiğini açıklayayım. yaseminkadin isimli pinterest hesabını ınceleyın mesela. resımlerde web site lınkı yazıyor. Siz de video pinlerinize yazabılırsınız. Bende de var video pin paylaştığım hesap ama biraz da hobisine algoritmayı incelemek ıcın takılıyorum. Söyleyebileceklerim şimdilik yararlı olur umarım.