Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kötüleyen kişiye bakacaksınız hocam
Sıfır emek ile aracılık ile iş yapanlar da iş yapmasın o zaman? aaa pardon kendisi zaten bu işi yapıyordu...
Zihniyetten ziyade ticari pazarlama stratejisi, önce ponçik birisi olarak kendini göster sonra ticari konular aç
İster sıfır emek versin ister hiç emek vermeden aracılık yaparak yolunu bulsun satış yapsın buna saygı duyarım orası bizi ilgilendiren bir konu değil.

Hizmeti alan kişi razıysa bize birşey demek düşmez ister aracı olsun ister satıcı olsun.. Ticareti pazarlama stratejisi olarak gördüğünüz başkasının satış konularını kötülemek kendini rakipsiz görmek diğer satıcıları küçümsemekse eğer lazım değil böyle bir strateji..

Boğazı veren Allah rızkıda gönderiyor insana.. Böyle şeylere gerek yok.. Kendini ister ponçik göstersin ister çonçik göstersin kişinin açtığı konulardan aldığı referanslardan zaten ne olduğu ortaya çıkıyor..

Ayrıca kişi uslubuyla konuşmasyla forumdaki davranışıylada zaten kendi rengini belli ediyor.. Ben 15-16 yıldır bu forumdayım çoğu üyenin gerçek yaşına tekabül ediyor.. Ne yönetimler gördüm ne üyeler gördüm ne moderatörler gördüm hepsi gelip geçtiler ama bak biz halen buradayız. Demekki bizden taraf yanlış giden birşey yok..