SATILDI

Site adresi: buyuksiirbelediyesi.com DA / PA Değerleri: 3/6 Kategori, sitenin içeriği nedir: Şiir Sitesi Ziyaretçi kaynağı: Organik Arama / Google Domainin Yaşı: 1 Yıl 246 Gün | 2 Yaşına girmek üzere. Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Her şey dahil Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir. Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: PHP Özel Script Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Domain Firması: Turhost
Pek çok şiirde ilk 5 sonuç içerisinde. Bazılarında 1 ve 2. sıralarda içerikleri mevcut. İlgilenilmediği halde böyle. Adsense reklamları gösteriyorum ancak 3-4 lira geliri var. İlgilenilirse iyi bir şiir veri tabanı oluşturulursa geleceği var. Adsense satılşık değildir.
Son 16 aylık Search Console görüntüsünü ve ilk sıradaki sonuçların bir kısmını ekledim. Diğer projelerim için kaynak yaratacağım bu yüzden 2 web sitemi satılığa çıkarttım. Diğer siteyi de bu konudan görebilirsiniz. Basit bir admin paneli var. Ekran görüntüleri aşağıda İstediğim Fiyat: 3400 tl Kredi Kartı ile ödeme alabilirim ancak +komisyon ödemeniz gerekebilir. Şu instagram hesabını da ücretsiz vereceğim.
2015 yılında linkli olarak girilen
ekşi sözlük entrysi hala duruyor.