Site adresi: e-niyi.com DA / PA Değerleri: 10/27 Kategori, sitenin içeriği nedir: Tavsiye Listeleri, Genel Blog Ziyaretçi kaynağı: Organik Arama / Google Domainin Yaşı: 2 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Her şey dahil Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir. Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress / Dahil Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Domain Firması: İsimtescil
İçerik Sayısı: 72 Makale
Google News Kaydı Bulunuyor
Bir dönem ilgileniyordum ancak diğer projelerden fırsat bulamadım. Adsense onayıda vardı ilgilenemediğim için 1 yıl önce reklamları da kaldırdım. İlgilenilirse güzel yerlere gidebilir. "En İyi 5 ......" şeklinde bir listeleme yapıyordum siteyi inceleyerek anlayabilirsiniz. Son 16 aylık Search Console görüntüsünü ekledim. Yaşı DA-PA değerleri içerikleri vs göz önünde bulundurarak bu fiyatı yazıyorum. Tekliflerinizi de iletebilirsiniz. Şu an reklam eklenmediği için geliri yok. Bir projeyi daha satıyorum ona da bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. İkisini birlikte almak isteyenlere indirim yapabilirim. İstediğim Fiyat: 2300 Kredi Kartı ile ödeme alabilirim ancak +komisyon ödemeniz gerekebilir.